MEGA MAGAZIJN VERKOOP

MEGA MAGAZIJN VERKOOP

Najaar/Winter collecties. Vanaf 26 sep. t/m 19 okt. iedere dag(behalve zondagen en koopavonden) kunt u van 10:00 - 17:00 shoppen uit alle 10.000 artikelen in alle maten van klein t/m plus-size. Zowel betalen met pin als contant is mogelijk.

Meer dan 10.000 stuks op voorraad, en dit zal iedere dag tijdens de verkoop worden aangevuld. De MEGA Magazijnverkoop duurt maar liefst 21 dagen, dus er is voor iedereen genoeg tijd om te shoppen. We gaan er weer gezellige dagen van maken, zien we jou ook?

Sneak-previews MEGA Magazijnverkoop collecties:
https://www.kennedyfashion.nl/mega-magazijnverkoop

Facebook-WIN-ACTIE:‚Äč
Maak kans op 1 van de 5 tegoedbonnen t.w.v. €50,00 door aan te melden op het Facebook event. Klik op ''geïnteresseerd'' of op ''gaan'' om kans te maken op die €50,00 shoptegoed! De winnaars worden voor het evenement bekend gemaakt op Facebook. 

Foto-WIN-ACTIE:
Win 2 reischeque's t.w.v. €250,00 naar Parijs! Hoe speel je mee?: Kom op op 26, 27, 28 of 29 september naar de MEGA MAGAZIJN VERKOOP en maak een foto van jou en je vriendin(nen), deel deze foto op Facebook en tag Kennedyfashion.nl erin. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt in de nieuwsbrief en op Facebook!

Praktische info:
Ben je van plan om met het openbaar vervoer te komen? Vanaf Rotterdam Zuidplein pak je gemakkelijk metrolijn D richting Hoogvliet. Vanaf het metrostation is het dan nog een paar minuutjes met bus 78. Stap uit bij de Alsemstraat en je kunt na 2 min lopen beginnen aan je shop avontuur! In het totaal ben je zo'n half uurtje onderweg.

Kom je met de auto:
Rondom het pand aan de Lavasweg is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt hier gratis parkeren. Toch geen plek? Geen paniek! Binnen 5 minuten rijden vind je al een parkeergarage.

Adres:
Lavasweg 95-101
3193GC Hoogvliet

Let op:
Parkeer s.v.p. netjes in de vakken, zodat de buurtbewoners geen hinder ondervinden aan de MEGA Magazijnverkoop, alvast bedankt!