MEGA Magazijnverkoop

 
!SAVE THE DATE!:
Vanaf september begint onze MEGA Magazijnverkoop weer. Iedere dag(behalve zondagen en koopavonden) kunt u van 10:00 - 17:00 shoppen uit alle 10.000 artikelen. Zowel betalen met pin als contant is mogelijk. We gaan er weer gezellige dagen van maken! Zien we jou ook?
 
Praktische info:
Ben je van plan om met het openbaar vervoer te komen? Vanaf Rotterdam Zuidplein pak je gemakkelijk metrolijn D richting Hoogvliet. Vanaf het metrostation is het dan nog een paar minuutjes met bus 78. Stap uit bij de Alsemstraat en je kunt na 2 min lopen beginnen aan je shop avontuur! In het totaal ben je zo'n half uurtje onderweg.
 
Kom je met de auto:
Rondom het pand aan de Lavasweg is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt hier gratis parkeren. Toch geen plek? Geen paniek! Binnen 5 minuten rijden vind je al een parkeergarage.
 
Let op:
Parkeer s.v.p. netjes in de vakken, zodat de buurtbewoners geen hinder ondervinden aan de Mega Magazijn Verkoop! Alvast bedankt
 
Facebook win-actie:
Maak kans op 1 van de 5 tegoedbonnen t.w.v. €50,00 door aan te melden op het Facebook event. Klik op ''geïnteresseerd'' of op ''gaan'' om kans te maken op die €50,00 shoptegoed! De winnaars worden voor het evenement bekend gemaakt op Facebook.