Retourneren

Kennedyfashion.nl wilt natuurlijk dat u tevreden bent met de artikelen die u bij ons koopt. U heeft bij Kennedyfashion.nl altijd 14 dagen bedenktijd, gerekend vanaf de dag na ontvangst van uw bestelling. U heeft dus 14 dagen de tijd om te beslissen of u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. Als u de herroeping online aanmeld heeft u hierna nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Producten retourneren bij KennedyFashion.nl
Als u één of meerdere producten wilt retourneren dan kunt u de artikelen als retour aanmelden via uw “My Kennedy” account op onze webshop, u betaalt de verzendkosten van uw retourzending zelf. Wilt u een omruiling doen? Neem dan eerst contact op met de klantenservice!

Omruilingen: Wilt u een omruiling doen? Neem dan eerst contact op met de klantenservice!

Retourneren werkt als volgt:

  • Log in met uw “My Kennedy” account en ga naar “Retouren”. 
  • Selecteer de bestelling en de producten die u wilt retourneren en behouden. Als u heeft betaald m.b.v. handmatige overboeking of rembours dan moet u uw IBAN rekeningnummer invullen zodat wij uw retour snel kunnen verwerken.
  • Als u uw retour heeft aangemeld kunt u de retourbon uitprinten door op het print icoontje te klikken op Kennedyfashion.nl > My Kennedy/Account > Retouren. Het retourformulier is in PDF formaat. Wij willen u verzoeken om het formulier uit te printen.
  • Knip het retourlabel dat op het retourformulier staat uit en plak het op de doos. Stop het overige deel van het retourformulier samen met de artikelen in de Kennedyfashion.nl doos en sluit het pakket goed af (kleine zending mogen ook in een stevige envelop met voldoende postzegels verzonden worden, zolang de artikelen goed beschermd zijn).
  • Nederland: Geef uw pakket af bij een PostNL postkantoor, PostNL locaties vindt u op deze website. U betaalt de verzendkosten van uw retour zelf, het verzenden van een pakketje kost € 6,95 en voor een envelop betaalt u ongeveer € 4.25 (de prijs hangt af van het gewicht, onder de 10kg blijven het deze prijzen).  
  • België: geef uw pakketje af bij een postkantoor. U betaalt de verzendkosten van uw retour zelf. 
  • U krijgt bij het postkantoor altijd een verzendbewijs, bewaar dit verzendbewijs goed. Mocht uw retourzending niet of beschadigd bij ons aankomen dan hebben wij het verzendbewijs nodig om de situatie correct af te handelen.
  • Als wij de producten gebruikt of beschadigd retour krijgen in het magazijn kunnen wij kosten in rekening brengen voor waardevermindering.

Terugbetaaltermijn
Wij streven er naar uw retourbedrag zo spoedig mogelijk terug te boeken op de rekening waarmee uw order is betaald. Dit gebeurd uiterlijk 14 dagen na het aanmelden van uw retour. Als u binnen 14 dagen geen bericht van ons heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Het retourbedrag betreft het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, indien de volledige bestelling wordt geretourneerd

Let op
Vergeet niet om uw retourformulier te printen en mee te sturen. Als u het formulier vergeet dan kan de afhandeling van uw retour vertraging oplopen. Als u het retourformulier niet kunt printen dan mag u de pakbon (die u bij uw bestelling heeft gekregen) meesturen, vermeld dan wel even uw retour-ID(nummer) op de pakbon.

Wij raden u aan om het Kennedy Fashion herroepings/retour proces te volgen zoals hierboven beschreven staat. U kunt ook kiezen om de herroeping te doen volgens de wettelijke manier, wij zijn verplicht deze optie aan te bieden. Met het modelformulier.pdf kunt u ook een herroeping/retour bij ons doen.

Retouradres magazijn webshop
Laan van Waalhaven 90
2497 GP
Den Haag